CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 8, 2011

PRAKTIKUM

Alhamdulillah..setelah sekian lama menunggu keputusan tempat praktikum, akhirnya orang opis kat UIL kol..die bagitau aku da dapat tempat praktikum..kat MARITIME TRAINING & CONSULTANCY kat Klang..padahal pagi tu aku baru je hantar 1 nomination form yang baru untuk company lain..takut lambat sangat UIL carikan..wat backup orang kabo..kalau da rezeki memang tak ke mana kan..lega 1 masalah da selesai..


buat kengkawan yang maseh belum dapat respon dari company iaitu cik Aniscik Mimi dan kengkawan yang maseh menunggu, harap bersabar ye..semoga anda semua mendapat tempat praktikum secepat mungkin.. :)

4 comments:

LiLohOnEy said...

mekasey.

doakan ak byk2 jgk taw :(

Nurul Yaqeen said...

@lilohoney: insyaAllah..aku doakan..saba k dear..moga minggu ni dapat brita gembira tu.. :)

MDS said...

ohh, inilah dia entri yg dok pk2 mcmana nak buat tu? haha

Nurul Yaqeen said...

@MDS: haha..fine gelak kan.........